Sidebar

Jobbeskrivning

Är du en erfaren säljare/affärsutvecklare med teknikbakgrund som letar efter en ny utmaning? Vi är inne i ett expansivt skede och erbjuder dig ett stimulerande arbete med stor frihet och mycket kundkontakt.

Om CAE Value

CAE Value är ett specialiserat konsultföretag med expertkompetens inom simulering och optimering av mekaniska system. Vi hjälper produktutvecklande företag att driva innovation och öka värdet de får ut av att använda simuleringsverktyg i sin produktutvecklingsprocess. Våra kunder återfinns idag främst inom fordons-, maskin- och energiindustrin – både i Sverige och utomlands.

Företaget har växt organiskt sedan 2005 med huvudkontor på Lindholmen i Göteborg. För två år sedan startades vårt Stockholmskontor som idag är ett team bestående av ett flertal kompetenta beräkningsingenjörer. Vi vill nu stärka teamet med en driven affärsutvecklare som brinner för att bygga relationer. Rollbeskrivning

Du är placerad på vårt Stockholmskontor, men dina aktiviteter och ansvarsområden spänner över hela företagets verksamhet. Förutsatt att du är målinriktad och ansvarstagande får du stor frihet att påverka din roll. Huvudfokus ligger på att skapa nya kundrelationer och affärsmöjligheter såväl som utveckla befintliga. Du ansvarar för försäljning av konsulttjänster och tekniklösningar inom våra kärnområden. Med hjälp av ditt driv och dina idéer når vi de mål vi satt upp för verksamhetens utveckling.

  

Profilen vi söker:

  • Självständig och drivande
  • Väldigt god social kompetens och stort intresse för relationsbyggande
  • Stark kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska
  • Erfarenhet av att identifiera leads och skapa nya affärskontakter
  • Minst 5 års erfarenhet av teknisk försäljning
  • Goda grundkunskaper inom teknisk produktutveckling
  • Brett kontaktnätverk inom tekniksektorn i Stockholmsregionen (meriterande)
  • Erfarenhet av CAE-verktyg och virtuell produktutveckling (meriterande)
  • Erfarenhet av försäljning av ingenjörskonsulter (meriterande)

 

Kontakt

Intervjuer hålls kontinuerligt. Skicka CV och personligt brev till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Events

There are no up-coming events